Spørgsmål og svar

Visma Case er et komplet ESDH system

Få svar på dine spørgsmål

Vi oplever stor interesse for Visma Case, og får derfor også mange gode spørgsmål. Vi har samlet nogle af de mest efterspurgte spørgsmål og svar, så det kan give værdi for dig og andre. Har du andre spørgsmål eller generelt vil vide mere så skriv til os på case@visma.com eller book en demonstration.

Find de mest gængse spørgsmål og svar her

Ofte har vores kunder forskellige processer og behov, når det kommer til den daglige dokument- og sagshåndtering. Måske er jeres sager forbundet med specielle sagsdata, som I gerne vil have fremhævet, så det letter jeres hverdag. Vi hjælper derfor med at sammensætte og opsætte moduler, så så de målrettes jeres forretning

Måske har jeres forretning også behov for at få skabt moduler eller integrationer til andre it-systemer. Alt dette kan vores udviklingsafdeling hjælpe med at afdække og skabe for jer.

 

Ja, Visma Case indeholder et modul kaldet samarbejdsforum. Samarbejdsforummet er en løsning hvor eksterne kan få adgang til at samarbejde omkring sagsdokumenter og de sagsdata, I ønsker at udstille.

Ja, der kan tildeles adgang til både sager og dokumenter til både enkelte personer, eller grupper. Så sikre I art det kun er de personer som kan tilgå sager og dokumenterne. Derudover ydes der logning på alle hendelser. 

Ja, der kan opsættes kassations regler på sager og dokumenter, eller man kan vælge at manuel kasserer.

Alle dokumenter i Visma Case er versionsstyret. Det betyder, at I har adgang til alle tidligere versioner af alle dokumenter. Vi gemmer også et et revisionsspor/log, så I kan se, hvem der har publiceret nye dokumentversioner hvornår m.v. Ydermere er systemet rettighedsstyret ned på enkeltsager og dokumenter, så det behøver ikke at være alle, som har adgang til alt.

Ja, det kan det. Vi kan skabe en integration, så jeres post automatisk ender i Visma Case. Hvis jeres scanningssystem kan give Visma Case sagsnummeret, så kan dokumenter journaliseres direkte på sagen. Alternativt havner posten i en postliste, hvorfra den manuelt kan distribueres til sager og kollegaer.

Ja, Visma Case indeholder et avanceret rapportværktøj, hvorfra der kan udtrækkes sagsdata ud fra avancerede søgeparametre. Udtrækket ses på skærmen hvorfra der kan arbejdes med det, men kan også gemmes i CSV-format, så der kan arbejdes med det i Microsoft Excel eller andre systemer.

Vi har både små og store virksomheder blandt vores kunder. Filosofien i Visma Case er, at det er modulbaseret og opsættes til den enkelte virksomheds behov. Det gør os i stand til at servicere fra små til store, og i helt forskellige brancher. Vores tommelfingerregel er, at 80% af kundernes krav kan løses af standardmoduler, og de sidste 20% kræver en form for målrettet udvikling til den enkelte kunde.

Sådan kommer I i gang – nemt og enkelt

Visma Case gør arbejdsdagen mere overskuelig. Løsningen er også lige til at integrere. Få en online præsentation og se, hvor nem og intuitiv Visma Case er at bruge. Afsæt en time, så guider vi jer igennem alle fordelene ved Visma Case.

Vi behandler dine oplysninger som oplyst i vores persondatapolitik

..

keyboard_arrow_up