Specialopsætning

Specialopsætning skal ses som ændringer i forhold til vores Visma Case standardopsætning. Det kan være alt fra mindre tilpasninger til en komplet customisering målrettet jeres forretningsgange.

Mindre tilpasninger eller...

Uanset om du er en lille eller stor virksomhed, kan du have behov for at få lavet tilpasninger for at opfylde specifikke ønsker og behov. Det kan være i forbindelse med, at du tegner abonnement på Visma Case eller behov kan opstå som ønsker hen af vejen. Specialtilpasninger udføres altid med grundlag i et tilbud og klar aftale.

Implementeringsforløb

Hvis din virksomhed har helt særlige krav til forretningsgange, integrationer til andre systemer og automatiseringer, tilbyder vi et implementeringsforløb, hvor vi sammen afdækker jeres behov og udvikler kundetilpassede moduler og funktionalitet.

Vi starter med et afklaringsforløb. Det resulterer i en løsningsbeskrivelse, som prissættes i et tilbud. Herefter kan udviklingsarbejdet påbegyndes.
Sådan kommer I i gang – nemt og enkelt

Visma Case gør arbejdsdagen mere overskuelig. Løsningen er også lige til at integrere. Få en online præsentation og se, hvor nem og intuitiv Visma Case er at bruge. Afsæt en time, så guider vi jer igennem alle fordelene ved Visma Case.

Vi behandler dine oplysninger som oplyst i vores persondatapolitik

..

keyboard_arrow_up