Priser

Visma Case har en simpel prisstruktur og leveres til fast månedlig abonnementspris

Få alt funktionalitet til samme lave abonnementspris

Visma Case sælges på abonnementbasis, som en cloud-løsning. Det betyder at vi tilbyder meget mere for pengene end traditionelle løsninger. Vi stiller hele løsningen til rådighed. Der betales ikke pr. anvendt funktionalitet, men pr. bruger som anvender Visma Case i løbet af måneden.

Abonnementsprisen afhænger af antallet af brugere. For brugere som anvender samarbejdsportalen fx dine kunder, ansøgere og andre sagsparter er løsningen gratis. Du opretter og nedlægger selv brugere og har derigennem, selv mulighed for at skalere løsningen.

 

289,-

kr/md

Ved mere end 20 brugere reduceres prisen

Etableringsomkostning

Etablering indeholder den reelle opsætning af Visma Case løsningen til dig og din virksomhed. Dette kan være i form af en standardopsætning eller vi kan lave en kundetilpasset opsætning af løsningen.

Hosting

Hosting er gratis og indgår i ovenstående abonnementspriser. Har din virksomhed særlige krav til hosting og servermiljøer, tilbyder vi selvfølgelig løsninger til dette.

Sådan kommer I i gang – nemt og enkelt

Visma Case gør arbejdsdagen mere overskuelig. Løsningen er også lige til at integrere. Få en online live demo og se, hvor nem og intuitiv Visma Case er at bruge. Afsæt en time, så giver vi dig adgang til vores skærm og guider dig igennem alle fordelene ved Visma Case.

Vi behandler dine oplysninger som oplyst i vores persondatapolitik

..

keyboard_arrow_up