Integrationer

Visma Case integrerer til andre systemer enten direkte i Visma Case eller via et API. 

Send dokumenter til digital signering

Visma Case har en direkte integration til Visma Addo. Visma Addo er en service til signering af dokumenter digitalt. Løsningen er fuldt integreret i Visma Case, så du enkelt og nemt kan sende kontrakter og andre dokumenter til digital underskrift.

 

Se mere om Visma Addo signeringsservice

Send breve direkte til CPR og CVR modtagere

Vi du sende mange breve afsted til flere modtagere har Visma Case har en direkte integration til IMS DigitalPost Cloud. En løsning som kan afsende og modtage al digitalpost til privat personers e-boks via afsendelse til CPR, eller til virksomheders virk.dk postkasse via CVR nummer. Løsningen er integreret i Visma Case, så du enkelt og nemt kan sende breve sikkert til modtageren, samt få brevene arkiveret automatisk i Visma Case.

Se mere om digital post


Fungerer med kendte office-platforme

Visma Case fungerer sammen med de mest udbredte office-platforme i markedet. Visma Case er et af de få systemer, som fungerer både med Microsoft Office og Google Docs.

 

Sådan kommer I i gang – nemt og enkelt

Visma Case gør arbejdsdagen mere overskuelig. Løsningen er også lige til at integrere. Få en online præsentation og se, hvor nem og intuitiv Visma Case er at bruge. Afsæt en time, så guider vi jer igennem alle fordelene ved Visma Case.

Vi behandler dine oplysninger som oplyst i vores persondatapolitik

..

keyboard_arrow_up