Samarbejdsforum

Samarbejd med parter uden for organisationen. Giv eksterne lov til at se og redigere dokumenter.

Med Visma Case’s samarbejdsforum har du mulighed for at dele dokumenter med eksterne parter på sagen, dvs. personer udenfor organisationen. Af sikkerhedsmæssige hensyn tillader Visma Case ikke, at eksterne personer har direkte adgang til sagen.

Skal en til flere eksterne parter have adgang til dokumenter på sagen, kopieres disse dokumenter i stedet til et eksternt forum, og de eksterne parter inviteres derefter til dette forum. I den periode, hvor dokumentet ligger i det eksterne samarbejdsforum, er dokumentet låst på sagen.

En sag kan indeholde en til flere samarbejdsfora, og en person kan være medlem af en til flere fora samtidig. Når en part tilgår et samarbejdsforum, er der mulighed for at verificeret partens identitet via en to-faktor validering (2FA). Er 2FA aktiveret, vil parten, ved ankomst til samarbejdsforummet, ud over at indtaste brugernavn og kodeord, også indtaste en sekscifret kode som fremsendes til hans eller hendes mobiltelefon.

Afhængig af rettigheder kan parten i samarbejdsforummet redigere de pågældende dokumenter, såfremt de er i et redigerbar format. Ændringer i dokumenter vil resultere i nye versioner af de pågældende dokumenter.

Når de eksterne parter er færdige med at arbejde med dokumenterne, kan sagsbehandleren hente de nye versioner af dokumenterne tilbage på sagen og dernæst lukke samarbejdsforummet.

Sådan kommer I i gang – nemt og enkelt

Visma Case gør arbejdsdagen mere overskuelig. Løsningen er også lige til at integrere. Få en online live demo og se, hvor nem og intuitiv Visma Case er at bruge. Afsæt en time, så giver vi dig adgang til vores skærm og guider dig igennem alle fordelene ved Visma Case.

Vi behandler dine oplysninger som oplyst i vores persondatapolitik

..

keyboard_arrow_up