Brancher

Visma Case en dokument- og sagsbehandlingsløsning, som effektiviserer og skaber værdi i mange brancher

Adgang til samme funktionalitet uanset hvem, hvad eller hvor du er

Vi giver dig fuld adgang til alt vores funktionalitet, selv med vores mindste abonnement. Vi har endnu ikke oplevet brancher, som ikke opnår åbenlyse fordele og gevinster med Visma Case.

Du kan tage Visma Case i brug med det samme, men vi kan også hjælpe med at afdække jeres behov og lave en opsætning som passer til jeres forretning.

Effektivt værktøj til samarbejde

Mindre virksomheder

Visma Case er løsningen for mindre virksomheder, som gerne vil i gang med professionel sags- og dokumenthåndtering. Vores modulopbyggede system sikrer, at I kan tage de ting i anvendelse I har behov for, men afskærmer jer ikke fra, på sigt, at bruge mere og mere funktionalitet uden, at den månedlige udgift stiger.

ESDH-løsning til mindre virksomheder

Mellemstore virksomheder

Hos større virksomheder oplever vi ofte behov for rådgivning og tilpasset opsætning af løsningen, så den matcher behov og processer i virksomheden. Vores forretningskonsulenter hjælper med at afdække behov og sikrer, at I kommer til at udnytte potentialet i løsningen, så I til fulde får effektiviseret jeres hverdag.

ESDH-system til mellemstore virksomheder

Store virksomheder

Store virksomheder har ofte behov for integration til andre forretningssystemer og rådgivning, som sikrer den rigtige systemunderstøttelse til virksomhedens forretningsprocesser. Vores proces- og forretningskonsulenter hjælper med at afdække jeres behov og skaber løsningsscenarier, som effektiviserer jeres forretning. Vores udviklingscenter skræddersyr funktionalitet og moduler efter behov, som integreres i jeres løsning. Sagt med andre ord, så skaber vi en professionel forretningsløsning til jeres virksomhed.

Elektronisk dokument og sagshåndtering til store virksomheder

BrancheløsningerSådan kommer I i gang – nemt og enkelt

Visma Case gør arbejdsdagen mere overskuelig. Løsningen er også lige til at integrere. Få en online live demo og se, hvor nem og intuitiv Visma Case er at bruge. Afsæt en time, så giver vi dig adgang til vores skærm og guider dig igennem alle fordelene ved Visma Case.

Vi behandler dine oplysninger som oplyst i vores persondatapolitik

..

keyboard_arrow_up